58950x bekeken sinds 26 augustus 2013
Teamblog

Blogs van November 2013

UDO E1 - QUICK BOYS E3 (3-2)

UDO E1 - Quick Boys E3 (3-2)Zaterdag stond de belangrijke wedstrijd voor Quick Boys op het programma. En wel tegen UDO E1. UDO was de trotse koploper van de competitie met 3 punten voorsprong op Quick Boys. Aan Quick Boys de taak om op gelijke hoogte te komen. Het vorige treffen tussen beide teams eindigde in een spannende 3-3. De wedstrijd werd om 10:45 afgetrapt.

Na vorige keer op het wat hobbelige en drassige veld te hebben gespeeld mochten we nu (gelukkig) aantreden op kunstgras. Een voordeel, want zo kan er veel meer gevoetbald worden tegen een fysiek sterk UDO. Met deze instelling gingen we ook het veld in. Eigenlijk begon de wedstrijd van onze kant wat slapjes. Het was stil op het veld en beide ploegen waren niet van plan iets weg te geven. Toch was de eerste kans voor Quick Boys. Een afgeslagen corner kwam bij Kai terecht die het maar eens van afstand probeerde. Zijn bal belandde naast het doel. Je hoopt dan dat dit een teken was om door te drukken, maar een paar minuten later was het UDO dat de score opende door een hoge bal boven Matthijs. Een 1-0 die aan allebei de kanten had kunnen vallen. Gelukkig was dit een teken om aan te zetten en opeens was daar het Quick Boys wat we wilde zien. Een gretig Quick Boys op de helft van UDO dat maar aan een ding denkt: winnen ! Een paar aanvallen op rij volgde, maar het vizier stond net niet op scherp om de gelijkmaker binnen te schieten. Toch zou die gelijkmaker er wel komen. De net ingevallen Kees kreeg de bal na een opening op rechts en besloot maar eens uit te halen. De bal ging richting de bovenhoek en ondanks dat de keeper hem nog aanraakte verdween de bal in het doel, 1-1! Zeer verdiende gelijkmaker die ook enthousiast gevierd werd. Ook de fase die hier op volgde bleef Quick Boys de betere ploeg, maar was het ook zeker uitkijken voor de snelle en goede aanvallers van UDO. Met nog zo'n 5 minuten te spelen in de 1e helft leek de storm van Quick Boys even geluwd en was het afwachten tot de rust. Maar dat je altijd scherp moet blijven tot de rust werd daarna zichtbaar, want UDO wist vlak voor rust weer op voorsprong te komen. Een uittrap van Matthijs werd opgevangen voor de verdediger van UDO die daarna de linksbuiten weg stuurde. Deze schoot de bal achter Matthijs en zorgde dus voor de 2-1. Gelijk na deze goal klonk het rust signaal.

Een tik dus waardoor je toch een stuk anders de kleedkamer op zoekt. Een eerste helft die was slapjes begon, maar na de 1-0 werd er uitstekend geknokt en gevoetbald. Helaas duurde de helft een minuut te lang waardoor we toch met een achterstand de rust in gingen. Een goed leermoment dus: scherp vanaf het fluitsignaal tot het fluitsignaal !

Dan de tweede helft. Gelukkig begonnen we deze helft wel scherp. Maar ook UDO schakelde een tandje bij waardoor het een spannende tweede helft werd die alle kanten op kon gaan. Beide ploegen probeerde aan te vallen, maar grote kansen werden er niet gecreëerd. Beide verdedigingen waren vaak de aanvallers de baas. Toch was het Quick Boys dat de eerste kans kreeg om op gelijke hoogte te komen. Sem klopte zijn tegenstander op snelheid en kon alleen op de keeper af. Deze probeerde hij te omspelen, maar door goed terug verdedigen van de verdediger raakte Sem iets uit evenwicht waardoor hij ten val kwam. Diezelfde Sem mocht daarna toch profiteren van een foutje in de verdediging van UDO. Een te korte terugspeelbal werd door Sem onderschept die daarna de keeper voorbij kon en voor de gelijkmaker kon aantekenen. 2-2 ! In deze fase van de wedstrijd toch wel verdiend. Niet veel later leken we een goede kans te krijgen om op voorsprong te komen. Een vrije trap op een gevaarlijke plek werd hard op doel geschoten door Ibrahim, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald door een verdediger. Hierna kwam UDO weer wat in de wedstrijd en kon het duel alle kanten op gaan. Zeker omdat beide ploegen over veel kwaliteit beschikken. Een van de kwaliteiten werd daarna ook getoond. Een duel op het middenveld werd gewonnen door de speler van UDO die gelijk de aanval zocht aan de linkerkant. Deze technische speler omspeelde onze verdedigers en verschalkte Matthijs met buitenkant links in de korte hoek. Een mooi doelpunt... Opnieuw beginnen dus maar weer. Gelukkig lieten de jongens de koppies niet hangen en werd er weer snel op zoek gegaan naar de gelijkmaker. Er was genoeg druk naar het doel van UDO, maar grote kansen leverde het nog niet op. Door de ruimte die ontstond kwam UDO er ook een paar keer gevaarlijk uit, maar de verdedigers gooide alles in de strijd om tenminste in de wedstrijd te blijven. We zouden nog een kans krijgen op een gelijkmaker, maar de vrije trap van Mees verdween over het doel van de UDO keeper. Niet veel later besloot de scheids voor het einde van de wedstrijd te fluiten.

Een flinke telleurstelling die ook duidelijk zichtbaar was bij de jongens. Helaas, maar over het spel en de wil om te winnen kunnen we meer dan tevreden zijn. Het geluk zat gewoon niet aan onze zijde en die wedstrijden heb je er nou eenmaal tussen. Neemt niet weg dat UDO een uitstekend team heeft en dan ook zeer terecht op de 1e plaats staat in de competitie.

Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen Voorschoten '97 E2. De wedstrijd begint om 8:30.
Lees verder | Auteur: Vincent | 26 november 2013 | 2 Reacties

QUICK BOYS E3 - KATWIJK E1 (6-1)

Quick Boys E3 - Katwijk E1 (6-1)Zaterdag 16 november 2013 zou een mooie dag moeten worden voor Quick Boys. De dag stond in het teken van de leukste amateurclub van Nederland. Onderweg naar het sportpark met de gedachte dat deze dag alleen mooi zou worden als alle wedstrijden werden gewonnen. En hoe kan dat beter door de dag te beginnen tegen Katwijk E1. Eigenlijk de wedstrijd van het jaar die zoiezo nooit verloren mag worden. Katwijk wist vorige week knap gelijk te spelen tegen GHC en ging dus met vertrouwen richting Nieuw Zuid. Wij moesten waken voor onderschatting (in de beker werd met 1-9 gewonnen van Katwijk) en moesten vooral scherp beginnen aan de wedstrijd. Om 8:30 werd er op veld 4B afgetrapt voor het begin van de wedstrijd.

Quick Boys begon gretig aan de wedstrijd en wilde snel op voorsprong komen. Er werd voor elkaar geknokt en in balbezit werd geprobeerd snel naar voren te voetballen. Het verliep niet altijd even goed, maar de intentie was in ieder geval goed. De snelle voorsprong zou er dan ook komen. Ibrahim werd 1 op 1 met de keeper gezet en schoot prima binnen. 1-0 binnen 5 minuten, prima start! Na deze goal was de storm van Quick Boys geluwd en kwam Katwijk steeds beter in de wedstrijd. Vooral de sterke centrale verdediger van Katwijk kwam vaak als winnaar uit de duels waardoor Katwijk meer druk richting onze goal kon zetten. Toch was het weer Quick Boys dat de grootste mogelijkheid op de volgende goal kreeg, maar de keeper van Katwijk stak hier een stokje voor. Daarna volgde een kleine periode waarin Katwijk vaker bij de goal van Quick Boys te vinden was. Veel grote kansen kwamen er niet, door goed verdedigen of door net verkeerd uit te spelen. Toch zou de gelijkmaker (niet geheel onverdiend) er voor rust komen. Met nog 2 minuten te spelen kon de rechtsbuiten van Katwijk de achterlijn halen en zag een vrije Katwijker vrij staan voor doel. Deze schoot vrijstaand de 1-1 binnen. Dit zou tevens de ruststand zijn.
Een klap zo vlak voor rust.

In de rust is er goed met elkaar overlegd en gezegt dat er veel meer gevoetbald moest gaan worden. Aan de werklust lag het niet de eerste helft, want iedereen wilde winnen. Opdracht voor de 2e helft: zo min mogelijk lopen met de bal en de vrije ruimtes zoeken.

Dit werd al snel zichtbaar in de tweede helft. Meteen was Quick Boys de bovenliggende partij en kon Katwijk eigenlijk alleen maar tegenhouden. Het spel werd voornamelijk gespeeld op de helft van Katwijk en er werd prima samen gespeeld en hard geknokt voor elkaar. Het was dan ook snel 2-1 door Ibrahim die een fantastische steekbal van Juda prima met links binnen schoot. Zo zien we ze graag ! Het spelbeeld verandere niet en Quick Boys bleef goed samenspelen en de ene aanval na de andere aanval volgde. Toch moet je altijd op blijven letten, want de marge was nog maar 1 goal. Scherp blijven dus ! Gelukkig werd het al snel 3-1. Een goeie aanval van Quick Boys leek afgerond te worden, maar de keeper redde en de bal kwam terug het veld in. Uit reactie wilde de speler van Katwijk de bal wegkoppen, maar deze bal belandde in het doel. Een gelukje voor ons. Katwijk leek geklopt en Quick Boys bleef door gaan op zoek naar nog meer goals. Deze goals zouden er ook komen en de 4-1 was een prachtig voorbeeld van hoe we het in de rust besproken hebben. Juda omspeelde zijn tegenstander, zag Mees in het midden vrij staan die de opening zag bij Kai aan de linkerkant. Kai speelde vervolgens direct door naar Sem die daarna oog in oog met de keeper stond en een mooie aanval bekroonde met een doelpunt. Eigenlijk direct na de aftrap kregen we de kans om de score nog verder te vergroten. De bal werd onderschept en ingespeeld op Jeroen. Deze omspeelde zijn directe tegenstander en zocht de achterlijn op. Eenmaal op het doel afkomend besloot Jeroen het zelf te proberen met een verwoestend schot richting de verre hoek. De bal beland hard in de uiterste hoek en betekend dus 5-1 ! Het slotwoord was aan Mees die wederom een mooie aanval terug gelegd kreeg en beheerst de bal in de hoek schoot. Hierna besloot de overigens uitstekend fluitende scheids een einde te maken aan de wedstrijd.

Een prima wedstrijd en wat een tweede helft. Na de wedstrijd werd er gezegd dat dit de beste helft tot nu toe was en eigenlijk deel ik die mening. Er werd hard geknokt voor elkaar en eigenlijk kwam Katwijk er helemaal niet meer aan te pas de tweede helft. Veel mooie aanvallen en hele mooie goals. Neem dit mee naar volgende week !

Dan staat ons namelijk koploper UDO E1 te wachten. UDO, de ploeg in vorm, wist de eerste 3 wedstrijden te winnen met overtuigende cijfers. Aan ons de taak om UDO haar eerste verlies te geven. Aftrap zaterdag is 10:45
Lees verder | Auteur: Vincent | 18 november 2013 | 3 Reacties

9-9 COMPETITIE QUICK BOYS - RIJNSBURGSE BOYS

Vandaag stond de wedstrijd tegen RBB gepland in de 9-9 competitie.
Omdat Mees en Sem er niet waren, en er normaal ook 2 aansluiten van de E4,moesten we nu dus 4 jongens uit andere teams uitnodigen.
Dit werden Jan en Milan uit de F1 en Wesley en Jayson uit de E4.
Een goede mix jongens uit verschillende teams maar met veel voetballend vermogen.

Dan over naar de wedstrijd.
Quick Boys begon de wedstrijd goed en er lekker gespeeld, dit zorgde ervoor dat we na 3 minuten een corner in ons voordel kregen. Tuurlijk sturen we dan ons goudhaantje bij de corners mee naar voren Rian en die zorgde ook meteen voor de 1-0 de toon is gelijk gezet!
Bij vlagen lieten we ook goed voetbal zien maar de mannen uit Rijnsburg konden dit zeer zeker ook.
Rond de 12e minuut was het dan ook raak voor de uien , een middenvelder speelde de bal door het hart van de verdediging en zette zijn spits 1 op 1 met onze keeper en dat bleek een koud kunstje voor de spits 1-1..
Toch kregen we vlak voor de rust nog een corner mee en dit keer was het Kees die de bal vlak voor het doel binnen schoot.
Zo was het een goede 1ste helft alleen jammer dat we niet vaker gescoord hebben..

Na wat omzettingen en wissels was het tijd voor het 2e deel van de wedstrijd.
Het was weer Quick Boys dat voor het overwicht zorgde en kans na kans kreeg en Rijnsburg kon eigenlijk alleen uit de counter gevaarlijk zijn maar Onze verdediging stond sterk en lieten weinig tot niks door.
We kregen enkele kansen via Wesley en Ibrahim maar deze werden niet benut..
Zo werd de 2e periode afgesloten zoals die ook begon 2-1.

De 3e periode zou dus wellicht nog spannend kunnen worden.
We zette goed druk en Rijnsburg kwam er niet meer uit..
We kregen weer een corner mee en je hoort iedereen van de geel-zwarten denken het zal toch niet weer uit een corner???? En jawel hij viel binnen wel wat ongelukkig via een Rijnsburg speler maar hij telt 3-1.
Quick Boys liet in deze helft zien wat ze goed kunnen : het combinatievoetbal.
Ze lieten mooie aanvallen zien en speelde regelmatig spits Ibi in maar die wist ze helaas niet te verzilveren.
Totdat we weer een corner kregen en het was weer tijd voor de lange jongens uit de achterhoede.
De bal werd goed weggekopt door de verdediging van Rijnsburg maar slim opgepikt door Juda, die bracht de bal beheerst in en het was Rian die met een hakje de stand op 4-1 zet.
Hierdoor kon de 5-1 ook niet snel uitblijven en dit keer was het Juda die de bal goed binnenschoot uit een goede voorzet van Kees 5-1

Dit was ook de eindstand en er kan worden terug gekeken op een prima partij en geeft zeker vertrouwen richting zaterdag!!
Lees verder | Auteur: Gerard | 14 november 2013 | 1 Reactie

RIJNVOGELS E1 - QUICK BOYS E3 (3-5)

Rijnvogels E1 - Quick Boys E3 (3-5)De tweede competitiewedstrijd. Vorige week werd er thuis verloren van GHC dus was Quick Boys vandaag gebrand op de zege. De tegenstander deze ronde was Rijnvogels E1. Een team waar een aantal vriendjes in zaten en dus zeker een team waar je van moet winnen ! Niks is mooier dan maandag op weer op school komen en zeggen dat je gewonnen hebt. Met deze 2 gedachtes in het achterhoofd zou je een gretig Quick Boys kunnen verwachten dat op zoek gaat naar de eerste punten van het seizoen. Om 8:30 werd er afgetrapt.

De beginfase van de wedstrijd was wat rommelig. Door de wind, die dwars over het veld stond, was het moeilijk voetballen. Beide ploegen probeerde wel op te bouwen, maar vaak was de passing niet goed, zette de tegenstander goed druk of werd er te lang gelopen met een bal. Dit is toch opmerkelijk aangezien we erop gewezen hebben dat we in deze competitie vooral tegen grotere jongens komen te staan en dus vooral de bal rond moeten laten gaan. De eerste keer dat dit gebeurde leverde ook gelijk een doelpunt op. Een aanval over rechts kwam via goed samenspel bij Rian terecht. Deze besloot maar eens van afstand te schieten en de bal verdween boven de keeper het doel in, 0-1! Een opsteker dus, want eigenlijk viel deze goal een beetje uit het niets. Aan het spelbeeld veranderde eigenlijk niet veel. Een licht overwicht van Quick Boys, maar tot grote kansen kwamen we niet. Toch zouden we nog 0-2 maken in de eerste helft. Eigenlijk precies hetzelfde als de 0-1, maar nu begon de aanval op links, werd geopend naar rechts waar Kees mocht aanleggen voor een schot. Ook zijn schot verdween mooi in de bovenhoek. 0-2 ! Beide goals gemaakt door verdedigers. Dat betekent dus wel dat er goed aangesloten werd naar voren wat we de vorige wedstrijd(en) nog wel eens vergaten. En ook bij beide goals was er een opening van de ene kant naar de andere kant. Ook dit is een aantal keer aangegeven. Bij de uitvoering van de doelpunten kunnen we dus meer dan tevreden zijn ! Ook kunnen we tevreden zijn over het feit dat Matthijs weinig tot niets te doen heeft gehad de eerste helft, maar over het algemeen heerste toch de stemming dat het veel beter kon en moest de tweede helft.

Dat gevoel was er bij de spelers ook. Er moest vooral samen gespeeld worden. Kijken wie er vrij staat en dan doorbewegen om de bal weer te kunnen ontvangen. En natuurlijk niet vergeten om met elkaar te blijven strijden als het wat minder gaat.

De tweede helft begon ieder geval een stuk beter dan de eerste helft. Er werd goed gespeeld en al snel kreeg Quick Boys 2 goede kansen om de score uit te breiden. Deze werden niet gemaakt. Helaas was deze fase niet lang en Rijnvogels werd sterker. Veel duels werden gewonnen door Rijnvogels en ze kwamen wat vaker in de buurt bij de goal van Quick Boys. De werklust van Rijnvogels leek beloond te worden toen de rechtsback mee kon naar voren en schuin richting doel af liep. Hij werd van achter geduwd en de scheids besloot een penalty te geven. Gelukkig voor Quick Boys werd de penalty over geschoten en bleef de marge van 2 behouden. Was Quick Boys nu wel wakker geschud? Het antwoord is nee, want niet veel later was het toch Rijnvogels die de stand op 1-2 kon brengen. Nu dan wel weer scherp??? Dit antwoord is wel ja ! Want na deze goal volgde er een uitstekende periode van Quick Boys. Opeens leek even alles te lukken en werd er even gas gegeven richting het doel van Rijnvogels. Eerst mocht Ibrahim na goed doorzetten van Ryan de 1-3 binnen schieten. Niet veel later volgde ook de 1-4. Sem onderschepte de bal, omspeelde zijn tegenstander en hield prima overzicht naar Ibrahim die zijn 2e mocht maken. Een doelpunt zoals we ze heeeel graag zien ! Niet veel later mocht Sem zijn actie nu zelf bekronen en schoot de 1-5 binnen. Een prima periode, maar helaas konden we hem niet doorzetten. Rijnvogels kwam weer wat meer van de goal vandaan en werd weer gevaarlijker. Een corner zorgde dan ook voor de 2-5, waarbij je je vraagtekens kunt zetten bij de dekking van Quick Boys. De speler stond helemaal vrij bij de 2e paal zonder dat er een speler van ons in de buurt was. Ook kon Rijnvogels nog 3-5 maken, maar verder kwam het niet.

De eerste punten van het seizoen zijn binnen. Niet op de meest fraaie manier, maar die wedstrijden zitten er nou ook eenmaal tussen. En als je je slechte wedstrijden weet te winnen geeft dat veel moed voor de rest van de competitie.

Deze week weer lekker trainen en dan wacht ons volgende week de moeder der derby's tegen Katwijk E1. Wedstrijd wordt gespeeld op Nieuw Zuid en zal 8:30 beginnen.

Ook spelen we deze week in de 9-9 competitie tegen Rijnsburgse Boys. Ook deze wedstrijd is op Nieuw Zuid en zal woensdag om 17:30 beginnen.
Lees verder | Auteur: Vincent | 11 november 2013 | 3 Reacties

QUICK BOYS E3 - GHC E1 (3-4)

Quick Boys E3 - GHC E1 (3-4)Eindelijk, de competitie ! Na een hoop bekerwedstrijden gespeeld te hebben was het eindelijk zo ver. De competitie ging beginnen. We begonnen met een thuis wedstrijd tegen GHC E1. Deze ploeg heeft in een andere bekerpoule gezeten en zijn daarin 3e geworden. Wel heeft GHC de minste tegengoals gehad in hun poule. Dat zal dus betekenen dat we tegen een goede ploeg zullen beginnen. De wedstrijd werd om 8:30 afgetrapt.

GHC mocht aftrappen en deed dat eigenlijk uitstekend. Nog voor dat Quick Boys de bal aangeraakt heeft lag de bal al in het doel. Een mooie aanval over rechts werd prachtig vanuit een volley over Matthijs heen geschoten. Een goed begin van GHC, maar zeker een slapjes begin van Quick Boys. Niet veel later viel ook de 0-2 door een hard schot in de hoek van de spits van GHC. Even schrikken dus voor de supporters/trainers. Zijn de spelers niet scherp genoeg gezet door de trainers? Te laat naar bed? De druk van de competitie? Allemaal vragen die te maken kunnen hebben met de slechte start. Feit is wel dat we al snel tegen een 0-2 achterstand aankeken. Er is maar één ding wat je dan kan doen en dat deden de jongens gelukkig ook. Hoofd omhoog houden en keihard knokken om in de wedstrijd te komen. Dit lukte en Quick Boys werd langzamer de betere ploeg. Het leek dat Quick Boys in de persoon van Kai de aansluitingstreffer kreeg, maar zijn vrije trap werd uitstekend uit de kruising gepakt door de keeper van GHC. Toch zou Kai even later toch het net vinden. Door de goede werklust en een goede actie van Juda kon Kai van afstand aanleggen. Hij schoot de bal richting de lange hoek die buiten het bereik van de keeper bleef. 1-2 ! Een flinke opsteker waarvan we alleen maar beter gingen voetballen. Het werd een mooie 1e helft waarbij beide ploegen vooral wilde voetballen. Dit maakte het leuk, maar vooral spannend om naar te kijken. Beide ploegen wilde vol voor de winst gaan en dit zag je vaak terug in de duels die niet zomaar cadeau werden gegeven. Na een kwartier was het Quick Boys die de stand gelijk trok. Jeroen passeerde zijn tegenstander, dacht niet na en probeerde het met een afstandschot. Zijn bal belandde prachtig in de kruising en betekende de 2-2 ! De ontlading was groot, zeker gezien het begin van de wedstrijd waarin het allemaal wat stroefjes ging. Dat we ons dan terug knokken is een groot pluspunt en zeker op basis van de hele helft verdiend ! Toch zou GHC nog een paar keer gevaarlijk worden via een corner bij onze goal, maar tot een doelpunt kwam dit niet.

Dan de tweede helft. Eigenlijk begon die voor Quick Boys hetzelfde als de eerste helft. Al snel werd weer tegen een achterstand aangekeken. Ditmaal werd een corner van ons weggewerkt en begon GHC snel aan een counter. De aanvaller omspeelde 2 verdedigers en kon alleen op Matthijs af. Matthijs kwam goed uit maar kon niet voorkomen dat de bal in het doel belandde. Gelukkig bleef Quick Boys hierna strijden en was het al snel weer gelijk door een prachtig doelpunt. Mees kreeg de bal aan de rechterkant en speelde Juda aan. Juda gaf een prachtig hakje in de loop van Mees die daarna het halve veld over kon steken en Sem vrij zag staan in het midden. Sem nam de bal aan en dacht geen moment na. Hij schoot de bal op doel en via de lat en de keeper verdween de bal uiteindelijk in het doel. Een prachtige aanval ! 3-3! Het werd met de minuut spannender en fanatieker. Beide ploegen gingen vol voor de winst. Helaas kwam GHC weer op een voorsprong. Kai probeerde de bal terug te spelen naar Matthijs, maar de bal rolde langs Matthijs precies in het hoekje. Wat doe je er aan? Jammer, 3-4 achter maar zeker niet opgeven! En dat deden de jongens ook niet. Samen bleven ze knokken voor wat ze waard waren en snel gingen ze weer op zoek naar de gelijkmaker. Een spannende slotfase volgde waarin Quick Boys vooral op de helft van GHC te vinden was. Quick Boys kreeg via Sem Jeroen en Ibrahim nog kansen op de gelijkmaker, maar vaak was het de sterke verdediging van GHC die als winnaar uit de duels kwamen. En als er dan op doel geschoten werd stond de keeper daar om de ballen uit het doel te houden. Helaas zat er geen gelijkmaker in waardoor we de 1e competitie wedstrijd hebben verloren van een sterk GHC.

Jongens, jammer van de nederlaag. Een slapjes begin zorgt er uiteindelijk voor dat we deze wedstrijd niet weten te winnen. Toch zijn wij als trainers trots op de wijze waarop jullie daarna gespeeld hebben. Er werd als team gestreden met elkaar en er werden hele mooie doelpunten gescoord. Helaas viel het geluk deze keer aan de kant van GHC, maar als je zo blijft knokken zullen wij zeker veel punten gaan halen dit seizoen !

Volgende week staat de wedstrijd tegen Rijnvogels E1 op het programma. Wedstrijd begint om 8:30.
Lees verder | Auteur: Vincent | 04 november 2013 | 2 Reacties