58950x bekeken sinds 26 augustus 2013
Teamblog

Blogs van Augustus 2013

QUICK BOYS E3 - AFC E5 (5-1)

Na zaterdag tegen de E2 gespeeld te hebben was AFC de tegenstander van de 2e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. We misten alleen Matthijs en Jeroen nog, maar hun plek werd keurig over genomen door Jack en Willem. Het was prachtig weer dus daar kon het niet aan liggen vandaag. Na wat aanwijzingen en een prima warming-up konden we beginnen aan de wedstrijd.

Het was meteen duidelijk dat onze jongens graag wilden winnen vandaag. Er werd gelijk druk naar voren gezet en als de bal in ons bezit was werd er goed gevoetbald met elkaar. Dit leverde al snel kansen op doordat AFC er niet uit kon komen. Na 10 minuten spelen kwamen we dan ook op een 1-0 voorsprong door Juda die de bal mooi over de keeper van AFC schoot. Daarna bleven we druk zetten en bleven de kansen voor ons. Na een corner van Willem was het Kai die het met een mooie omhaal probeerde, maar helaas werd zijn bal van de doellijn weg gekopt. Lang hoefde de supporters niet op een goal te wachten, want even later schoot Sem de 2-0 binnen. Ook mocht Sem nog voor rust de 3-0 inschieten waardoor wij als trainers alleen nog maar tevreden konden zijn in de rust.

In de rust gezegd dat de jongens vooral zo door moesten gaan en vooral samen moesten blijven spelen. Helaas ging het niet zo als in de eerste helft, maar dit komt ook doordat AFC verder naar voren ging spelen en ook beter in hun spel kwam. Zo kwam AFC ook op 3-1. Een goede counter van AFC kwam bij de spits terecht die de bal keurig over Jack heen schoot. Het leek of onze jongens hier weer wakker van werden. Er werd weer goed gestreden en AFC kwam er nauwelijks meer uit. Dit resulteerde uiteindelijk in een 5-1 overwinning.

Jongens, prima wedstrijd gespeeld. En zo zie je dat als wij druk naar voren zetten en samen de bal rond laten gaan dat we heel moeilijk te verslaan zijn. Zaterdag is onze 1e beker wedstrijd uit tegen UDO. Tot zaterdag !
Lees verder | Auteur: Vincent | 29 augustus 2013 | 1 Reactie