59907x bekeken sinds 26 augustus 2013
Quick Boys E3

Teamblog

Quick Boys E3 - Voorschoten '97 E2 (4-1)

Quick Boys E3 - Voorschoten '97 E2 (4-1)Op een zonnige ochtend mochten de mannen van Quick Boys E3 het afgelopen zaterdag opnemen tegen Voorschoten '97 E2. De heenwedstrijd eerder dit seizoen werd vrij eenvoudig met 0-8 gewonnen door Quick Boys. Om kans te blijven maken op het kampioenschap moest deze partij gewonnen worden. Zeker omdat de concurrenten het tegen elkaar op moesten nemen in een onderling duel. De wedstrijd werd om 8:30 afgetrapt.

Het plan was om Voorschoten direct onder druk te krijgen en zo snel mogelijk de voorsprong te nemen. Echter wist Voorschoten zich in het begin van de wedstrijd zich een aantal keer goed onder de druk van Quick Boys uit te voetballen. Het was dus duidelijk dat dit geen makkelijke morgen voor Quick Boys zal gaan worden. Zeker niet toen Voorschoten na 12 minuten op voorsprong wist te komen. Een aanval kwam terecht bij de linkeraanvaller van Voorschoten. Die besloot het eens van afstand te proberen en de bal verdween over Matthijs in de bovenhoek. 0-1. De jongens leken wakker te worden en kwamen wat beter in de wedstrijd. Enkele kansen volgde, maar de keeper van Voorschoten liet zien moeilijk te kloppen te zijn. Toch zouden we de stand nog voor rust in ons voordeel weten te draaien. Een voorzet van Juda werd voor een verdediger van Voorschoten van richting veranderd waardoor de bal in het doel verdween, 1-1. En vlak voor rust maakte Mees met een prachtig schot in de kruising de 2-1 voor de blauw witten.

De tweede helft een ander spelbeeld dan de eerst helft. Het was voornamelijk Quick Boys dat in de aanval was. Matthijs kreeg nauwelijks nog iets te doen. Het was dan ook weer de keeper van Voorschoten die veel ballen op zich af zag komen en zich veel kon laten zien. Dit deed hij goed waardoor we de score nog niet konden uitbreiden. En vaak misten we het overzicht om tot hele goede kansen te komen. Maar met nog zo'n 10 minuten te spelen was daar dan toch de bevrijdende treffer. En één zoals we ze heel graag zien. Kai kon na een goede opening doorlopen richting het doel. Hij bewaarde goed het overzicht en gunde de goal aan Sem die de bal daarna in het lege doel kon schuiven. Niet veel later wist Sem zijn tweede te maken. Met een actie aan de zijkant omspeelde hij zijn tegenstander en met een hard schot in de korte hoek verschalkte hij de keeper en werd de wedstrijd beslist, 4-1. Daarna kregen we nog enkele kansen om de score nog verder uit te breiden, maar gescoord werd er niet meer.

Het was een lastige wedstrijd. De complimenten gaan uit naar Voorschoten die vanaf het begin tot het eind geprobeerd hebben om te voetballen. Dit maakte de wedstrijd aantrekkelijk om naar te kijken. Uiteindelijk kwamen onze kwaliteiten naar boven waardoor we deze wedstrijd wisten te winnen. Omdat DoCoS wist te winnen van UDO zijn we UDO nu gepasseerd en bezetten we minimaal een week de eerste plaats. DoCoS krijgt de komende twee weken de kans om deze plaats in te nemen. Wij zijn de komende weken niet ingepland.
Auteur: Vincent van der Plas | 27 maart 2014

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Reacties (1)

Weer gewonnen, perfect boys.
Jullie staan nu op het moment eerste, echt super hoor!
Als Docos nog een misstap maakt zou dat echt leuk zijn.

Los daarvan, is dit echt ontzettend knap hoor!
Jullie hebben een heel goed seizoen.

Ga zo door......
Citeer kees Auteur: kees | 31 maart 2014 16:45

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in